Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

Μιά φορά και έναν καιρό, ένας ειρηνικός πλανήτης

Σύμφωνα με την ιστορία, ο πλανήτης Πρα-άκ ανακαλύφτηκε τελείως συμτωματικά τον 23ο αιώνα από τους J.D.Mat και Totto W.Dog σε μιά αναγκαστική τους προσγείωση με το διαστημόπλοιο Wagner III.




J.D.Mat


Totto W.Dog

Είχε το μισό μέγεθος της Γής, καθαρή ατμόσφαιρα, μικρά ακίνδυνα ζώα και μιά πλούσια πυκνή βλάστηση, με πρωτόγνωρους γιά τα ανθρώπινα μάτια καρπούς, Οι Mat και Dog θεώρησαν τότε πως βρήκαν τον Παράδεισο. Ηταν τέτοια η πεποίθηση τους, ώστε στείλανε αμέσως σήμα κάτω στην Γή πως ο παράδεισος δεν είναι πιά αμφισβητήσιμος!

Η επισκευή του διαστημοπλοίου τους δεν ήταν σοβαρή. Θα μπορούσε να επισκευαστεί μέσα σε μία γήινη μέρα και να φύγουν ξανά πίσω. Εκείνοι όμως ζητήσαν άδεια να καθήσουν παραπάνω γιά να τον εξερευνήσουν.

Την τρίτη μέρα εξερεύνησης, μέσα στο θρησκόληπτο παραμύθι που είχαν φτιάξει στο μυαλό τους και που ενισχύοταν όσο συναντούσαν ακίνδυνα μικρά πλάσματα και απίστευτης γέυσης καρπούς, συναντήσαν ξαφνικά τον Διάβολο!


Ηταν ένας Πρα-άκ. Ένα ανθρωπόμορφο πλάσμα με μαύρα μάτια εντόμου, κέρατα στο κεφάλι και το βαθύ κόκκινο χρώμα του δέρματος του καλύπτονταν από μία χρυσοκίτρινη προβιά. Ο Πρα-άκ δεν είχε ξαναδεί ανθρώπους, όμως οι άνθρωποι είχαν ξαναδεί παρόμοιας μορφής πλάσματα σε εικονογραφήσεις θρησκευτικών βιβλίων ή σε ταινίες. Και όπως ο Πρα-άκ δεν μίλαγε την γλώσσα τους, ούτε και φαντάστηκε πως πρέπει να προφυλαχτεί (αυτό το ενστικτό ήταν άγνωστο στον πλανήτη) άρχισε να τους πλησιάζει με περιέργεια. Φοβισμένος από την ανθυποβολή ο Mat γιά το ότι τους επιτίθεται το Κακό αυτοπροσώπως, τον πυροβολεί. Ο Πρα-άκ πέφτει νεκρός. Το αίμα του είναι μπλέ.
Φοβισμένοι από το περιστατικό, αφού μαζέψανε το πτώμα στο διαστημόπλοιο γιά εξέταση, γυρίσανε στη Γή.
.
.

2 σχόλια:

λολιτα είπε...

πολυ ομορφη η ιστορια σου..

και υπεροχα σκιτσα

Πρά-ακ είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ!Φυσικά ακόμα είμαστε στην αρχή.